WMF Spitzenklasse Plus kockkniv, 20 cm

  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Kockkniven är kanske den viktigaste spelaren bland knivarna: Dess breda, robusta blad glider enkelt och elegant genom fisk och kött och man kan hacka även de hårdaste grönsaker. Kockkniven gör det också enkelt att hacka örter och nötter: placera bara knivspetsen på skärbrädan och för bladet upp och ner. Och det är faktiskt inte allt den kan – knivens bredsida kan användas för att möra kött för att se till att det är jämnt och platt, t.ex. när en schnitzel ska skapas. Det är inte utan anledning denna mångsidiga kniv är ett måste både för professionella- och amatörkockar. Knivens blad mäter 20 centimeter, vilket ger dig utmärkt kontroll och ergonomisk användning.
Knivens blad är tillverkat i rostfritt och syrabeständigt stål som ger en otroligt god och långvarig skärpa. Du får även ett ergonomiskt utformat och sömlöst handtag. Kniven kommer ligga bekvämt i handen och hjälpa dig i både vardag och under helg. Diska kniven för hand, inte i diskmaskin.

WMF Spitzenklasse Plus kockkniv, 20 cm finns i kategorin Kockkniv. WMF är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…