Witt

Witt Premium Easy Vacuum Sealer Mörkgrå

700 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Med Premium East Vacuum Sealer från Witt kan du både spara plats i kylskåpet och minska ditt matsvinn. Att vakuumförpacka mat hjälper nämligen till att bibehålla smak, konsistens och näringsvärde på ett optimalt sätt och kan dessutom få maten att hålla upp till fem gånger så länge. Det beror på att maten håller bättre när den inte kommer i kontakt med syre, vilket gör vakuumförpackning till ett smart förvaringsalternativ.
Du kan förvara dina vakuumförpackade råvaror i både kyl och frys. Du kan även använda din vakuumförpackare för att marinera kött och grönsaker, eller för att laga mat i sous vide. Med Premium Easy Vacuum Sealer tar det bara  6-10 sekunder att försegla din vakuumpåse. Du får dessutom bästa möjliga förslutning, så att du kan tillaga och förvara dina råvaror på ett tryggt sätt.
Vakuumförpackaren har en effekt på 110 watt och ett vakuumtryck på -0,8 Bar. Vakuumslang, 5 vakuumpåsar (20x30 cm) och 1 vakuumfolierulle (20x200 cm) medföljer.

Witt Premium Easy Vacuum Sealer Mörkgrå finns i kategorin Vakuumförpackare. Witt är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Vakuumförpackare