Wilfa

Wilfa Dual Heating airfryer, 6 liter

2 299 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Med Wilfa Dual Heating airfryer blir det både smidigt, snabbt och gott i köket. Airfryern är utrustad med dual heating-teknologi, vilket innebär en total effekt på 1600 watt plus 500 watt i det undre elementet, vilket gör att du slipper skaka på innehållet efter halva tiden. Du får en jämn och effektiv tillagning, så att du kan fokusera på andra förberedelser i köket medan maten tillagas.
Airfryern har en kompakt design som är snygg på bänken och tar minimalt med plats när den inte används. Trots sitt nätta utförande har den en kapacitet på 6 liter, vilket rymmer en generös mängd mat. På så vis kan du laga mat åt många på samma gång – men självklart passar den lika bra för att laga små mellanmål och snabb luncher. Den har dessutom ett fönster, så att du kan se status på dina ingredienser utan att behöva öppna enheten.
För att göra matlagningen ännu mer bekväm och mångsidig har Wilfa Dual Heating airfryer åtta förinställda program, utformade för att passa olika rätter. På så vis kan du enkelt välja program efter den rätt du lagar för dagen. Självklart kan du även ställa in temperaturen från 80-200°C, så att du kan anpassa matlagningen efter dina egna behov.

Wilfa Dual Heating airfryer, 6 liter finns i kategorin Airfryer. Wilfa är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Airfryer