Wilfa

Wilfa AF2B-550 Crispier Airfryer, 5,5 liter

999 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Med AF1W-550 Crispyer Airfryer från Wilfa är det enkelt att laga god mat på ett hälsosammare sätt. Du kan själv välja om du vill använda lite eller ingen olja, samtidigt som den snabbt cirkulerande varmluften tillagar dina råvaror. Du får ett perfekt resultat, med krispig utsida och saftig insida. Du kan använda airfryern för allt från middagar till snacks och desserter. Låt den göra jobbet och njut sedan av dina favoriträtter, till exempel kyckling, fisk, grönsaker, pizza eller varför inte en blåbärspaj? Allt du behöver är att blanda dina råvaror och kryddor, lägga dem i airfryern och välja ett av de 8 förinställda programmen. Självklart kan du även välja tid och temperatur själv, upp till maxtemperaturen 200°C.
Airfryern kan reducera din tillagningstid med upp till 50%. Den värms upp snabbt, vilket gör att du sparar både tid och el. På den digitala displayen ser du tydligt både temperatur och kvarvarande stektid. När maten är halvvägs färdig piper maskinen tre gånger, för att påminna dig om att vända eller röra om i maten. En praktisk, löstagbar korg att skaka maten i medföljer. 
Med 1500 watt effekt och 5,5 liters kapacitet kan du mycket enkelt laga mat åt riktigt många, samtidigt som den kompakta designen gör att airfryern tar mindre plats i köket. Du kan med fördel använda din airfryer för att värma rester, vilket ger dig ett krispigare resultat och går snabbare än att värma i mikron. Du kan dessutom aluminiumfolie i fritösen, vilket du inte kan göra i mikron.
Airfryern har fem års garanti. Du rengör delarna genom att diska dem för hand med varmt vatten. Rengöringen går snabbt, eftersom det är få delar som faktiskt kommer i kontakt med maten. Delarna tål inte diskmaskin, mikrovågsugn eller ugn. Läs mer om specifikationerna för Wilfa AF1W-550 Crispyer Airfryer nedan.

Wilfa AF2B-550 Crispier Airfryer, 5,5 liter finns i kategorin Airfryer. Wilfa är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Airfryer