Westmark

Westmark Kräuter-Fee örtsax

244 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Vill du förbättra smaken på dina rätter med färska örter? Westmarks örtsax gör det enkelt och praktiskt att klippa örter precis som du vill. De fem superskarpa knivbladen ger precisa snitt, och resultatet är örter som behåller sin naturliga smak och arom. Den smarta designen gör det lätt att hantera olika typer av örter, och integrerade hål i handtaget hjälper dig att dra blad som rosmarin av stjälken utan onödig kraftansträngning.
Rengöring av köksredskap kan vara en utmanande uppgift, men Westmarks örtsax inkluderar ett praktiskt rengöringsverktyg för enkel borttagning av örtrester. Detta innebär mindre tid spenderad på rengöring och mer tid att njuta av dina färska kryddörter i kulinariska skapelser. När du är klar med klippningen, kan du snabbt och enkelt ta bort eventuella rester med rengöringsverktyget, så att du kan fokusera på att skapa smakfulla rätter med färska örter. Westmarks örtsax är den perfekta följeslagaren för varje matlagningsprocess där du vill lyfta smaken på dina kulinariska mästerverk.

Westmark Kräuter-Fee örtsax finns i kategorin Örtsax. Westmark är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Örtsax