Weber

Weber Summit E gasolgrill

49 999 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Weber Summit E gasolgrill - den ultimata grillen för alla utmaningar
Produktbeskrivning: Om du vill ha en gasolgrill som kan göra allt, är Weber Summit E gasolgrill det rätta valet för dig. Den har allt du behöver för att grilla olika typer av mat med hög kvalitet och smak.
Enorm grillyta och en hög och jämn värmeDen har flera brännare som ger dig en enorm grillyta och en hög och jämn värme över hela grillgallret, som är gjort av gjutjärn med non-stick beläggning. Du kan också använda den infraröda sear stationen för att ge din mat en perfekt stekyta och smak. 
Infraröd rotisseri och röklåda ger dig fler möjligheter att tillaga din matMed den bakmonterade infraröda rotisseribrännaren kan du tillaga hela kycklingar, stekar eller annat kött med ett roterande spett. Den ger din mat en krispig yta och ett saftigt inre. Du kan också ge din mat en rökig touch med den inbyggda röklådan och rökbrännaren i rostfritt stål. Den kan användas med olika typer av rökflis för att skapa olika smaker.

Weber Summit E gasolgrill finns i kategorin Gasolgrill. Weber är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Gasolgrill