Weber

Weber SmokeFire EPX4 träpelletsgrill

20 845 kr
I lager    Sponsrad länk

SmokeFire-grillen ger din mat unik rökarom som ingen krydda i världen kan tillsätta. Denna pelletsgrill passar utmärkt till dig som är på jakt efter den autentiska smaken utan att behöva använda kol. Du får samma enkelhet som hos en gasolgrill utan att behöva oroa dig för att gasen ska ta slut, samtidigt som du har total kontroll över temperaturen.
Med sin stiliga svarta finish har grillen ett temperaturomfång på 95-315°C som låter dig steka, röka, baka och använda mängder av matlagningsmetoder. Grillen är utrustad med Outdoor Cooking System som ger dig obegränsade möjligheter, två stekgaller som ger dig frihet att använda både direkt och indirekt värme, samt ett sidobord i rostfritt stål. Tack vare den smarta belysningen i locket kan du laga mat när det är mörkt ute. De uppdaterade hjulen garanterar att du smidigt flyttar grillen och att den står stabilt.

Weber SmokeFire EPX4 träpelletsgrill finns i kategorin Träpelletsgrill. Weber är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Träpelletsgrill