Weber

Weber Pulse 2000 elgrill med rullstativ

10 999 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Upptäck fördelarna med en elektrisk grill med Weber Pulse 2000, som har allt du behöver för att få till en fantastisk grillupplevelse. Grilla saftiga biffar, fågel och fisk eller läckra, smakrika grönsaker snabbt och enkelt. Grillen kan användas på terrassen, balkongen eller var du än befinner dig – perfekt för dig som bor mer centralt, men ändå gärna bjuder in vänner och familj till grillfest. Allt du behöver göra är koppla in grillen i eluttaget och sedan vänta tills termostaten meddelar att grillen är redo. Termostaten har inte bara två röda lampor som visar när den ideala grilltemperaturen är uppnådd, utan även en LED-display som hela tiden visar den exakta temperaturen.
Weber Pulse 2000 har en total grillyta på 49 x 39 centimeter. Den har två värmezoner, så att du kan grilla olika typer av råvaror samtidigt. Grillgallren är tillverkade av gjutjärn och emaljerade med porslin, vilket gör att de håller värmen länge samtidigt som maten inte bränner fast. På så vis kan du låta din mat grilla precis så länge du vill. Grillen har ett effektivt fetthanteringssystem och ett avtagbart lock, vilket gör den mycket säker att använda.
En annan fördel med Pulse 2000 är att den står på ett stadigt men justerbart rullställ, vilket ger dig en stabil arbetsyta som du kan anpassa till din perfekta ergonomiska höjd. De rejäla hjulen låter dig dessutom rulla grillen dit det passar bäst att grilla just för tillfället. Grillen mäter 107x112x65 centimeter i sitt maxläge, men kan enkelt bli mer kompakt eftersom flera delar är avtagbara eller kan stängas. Bland annat har den ett avtagbart sidobord, där du vid behov kan placera grillutrustning, uppläggningsfat, stekpannor eller varför inte ditt glas?
En elgrill är inte bara ett miljövänligt alternativ, utan kräver även betydligt mindre underhåll än en traditionell grill. Både grillgaller, lock och droppbricka kan nämligen diskas i diskmaskin. Grillen är även utrustad med den integrerade tekniken iGrill, vilket gör att du kan koppla den till iGrill-appen för att enkelt och gratis få tillgång till massor av smarta funktioner. Läs mer om iGrill-appen här. Weber erbjuder hela 5 års garanti på din Pulse 2000-grill, så att du kan lita på din moderna, effektiva och genomtänkta glädjespridare i många år.
Läs mer om Weber Pulse 2000 nedan.

Weber Pulse 2000 elgrill med rullstativ finns i kategorin Elgrill. Weber är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Elgrill