Weber

Weber Genesis E-425s gasolgrill

17 886 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

En fantastisk produkt som ger en väldigt bra flexibilitet i vardagen. Genesis E-425s är en stor grill med fyra kraftiga brännare som passar perfekt till dig som vill kunna laga riktigt god och riktigt mycket mat samtidigt. Grillen öppnar upp för mängder av möjligheter. Du kan laga mat på direkt eller indirekt värme och den utfällbara övre grillnivån ger dig extra plats. Använd den extra stora Sear Zone som specialdesignats för hög värme och utnyttja det hopfällbara sidobordet till både förberedelse och servering. Allt du behöver göra är att välja ut ett recept och voilá - du är snart redo att servera både familj och gäster runt middagsbordet.
Grillytan mäter 86 x 48 cm med en utfällbar yta på 82 x 27 cm, vilket ger dig chansen att laga mat du aldrig trodde var möjligt på grillen. Inte nog med det, produkten är utrustad med en uttagbar fettbehållare och kabinett med plats för en 65 cm hög gasolflaska. Grillen är till för dig som sätter värde på extra arbetsyta, men du kan samtidigt fälla ner sidobordet för att ge mer rum åt dina gäster.

Weber Genesis E-425s gasolgrill finns i kategorin Gasolgrill. Weber är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Gasolgrill