Victorinox Knivset 3 Delar

I lager    Affiliate-länk till Bagaren och Kocken

Med Victorinox knivset i 3 delar, skär du enkelt genom alla typer av mat. Var och en av de tre köksknivarna har ett elegant, robust handtag av lönnträ, vars mönstrade yta har polerats manuellt för ett smidigt och bekvämt grepp. Just, lönnträ ger slittåliga handtag med hög lyster. Den minsta kniven, med bladlängd 12 cm, är verktyget att sträcka sig efter när du skala eller skära små frukter och grönsaker. Bägge köksknivarna på 19- respektive 22 cm ger jämna snitt i tillagat och grillat kött. Dessutom är de utmärkta för att skära och hacka större frukter och grönsaker som meloner och kål. Knivar och redskap med handtag av lönnträ tål undantagsvis att maskindiskas men de skall i huvudsak handdiskas för att få en lång livslängd.
Sedan starten 1884, har Victorinox berikat världen med knivar av rostfritt stål. De är mycket populära i restaurangkök för sin höga kvalitet och prisvärdhet, knivarna tillverkas i den lilla Schweiziska staden Ibach-Schwyz.

Victorinox Knivset 3 Delar finns i kategorin Knivset. Victorinox är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…