Tefal

Tefal Secure Trendy tryckkokare 4 liter

1 529 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Vill du njuta av god och vällagad mat utan att lägga ner timmar i köket? Då är en tryckkokare från Tefal perfekt för dig. Med en tryckkokare kan du tillaga allt från risotto till grytor på halva tiden jämfört med en vanlig kastrull. Dessutom behåller maten mer av sin smak och näring tack vare det höga trycket i grytan.
Tryckkokaren från Tefal har två smarta program som du kan välja mellan beroende på vad du vill laga. Det finns ett program för grönsaker som bevarar upp till 80 % av deras C-vitamin, och ett program för kött och fisk som gör att köttet blir mört och saftigt på nolltid. Du kan variera dina måltider i oändlighet med denna tryckkokare.
Tryckkokaren är också mycket säker att använda tack vare dess fem stegs säkerhetssystem som består av manöverventil, tryckindikator, säkerhetsventil, automatiskt låssystem och lockpackning. Det betyder att du bara kan använda tryckkokaren när locket är ordentligt stängt och låst, och att du inte kan öppna locket med handtaget när det finns tryck i grytan.
Tryckkokaren är gjord av rostfritt stål som är hållbart och lätt att rengöra. Du kan diska alla delar utom locket i diskmaskin. Du kan också använda tryckkokaren på alla sorters spisar, inklusive induktion. Tryckkokaren har tio års garanti på grytan och är reparerbar till ett rimligt pris i 15 år.

Tefal Secure Trendy tryckkokare 4 liter finns i kategorin Tryckkokare. Tefal är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Tryckkokare