Steba

Steba Sous Vide-set

1 299 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Vill du laga mat som en stjärnkock hemma i ditt eget kök? Då är detta set med en sous vide-stav och en vakuumförpackare något för dig. Med dessa två produkter kan du tillaga kött, fisk, grönsaker och frukt med perfektion, utan att förlora smak, saftighet eller näringsvärde.
En sous vide-stav är ett smart redskap som du fäster på kanten av en kastrull eller en behållare med vatten. Staven värmer upp vattnet till en exakt temperatur och cirkulerar det runt maten som du har lagt i en vakuumförpackad påse. På så sätt får du en jämn och precis tillagning som ger ett fantastiskt resultat varje gång.
En vakuumförpackare är en maskin som suger ut luften ur plastpåsar och förseglar dem tätt. Detta gör att du kan förvara maten längre i kylen eller frysen, utan att den torkar ut eller får frysskador. Du kan också använda vakuumförpackaren för att marinera maten snabbare och effektivare, eftersom marinaden tränger in i maten bättre när luften är borta.
I detta set får du en sous vide-stav från Steba och en vakuumförpackare från Caso. Båda produkterna är av hög kvalitet och har flera smarta funktioner som gör dem lätta att använda.
Sous vide-staven från Steba har en LCD-display som visar temperaturen och tiden. Du kan ställa in temperaturen mellan 25°C och 99°C med en noggrannhet på 0,1°C. Du kan också ställa in tiden mellan 1 minut och 99 timmar. Staven har ett överhettningsskydd och ett larm som varnar dig när vattnet är för lågt eller när tillagningen är klar. Ett LED-ljus anger om den värmer upp (blå), tillagar (grön) eller är färdig (röd).


Vakuumförpackaren från Caso har ett automatiskt program som anpassar sig efter olika typer av mat. Du kan också välja mellan torr eller fuktig mat, samt justera vakuumstyrkan efter behov. Maskinen har ett integrerat fack för rullplast och en inbyggd kniv för att klippa till påsarna.


Med detta set kan du njuta av läckra måltider som smakar som om de vore gjorda av en professionell kock. Du kan också spara pengar genom att köpa större mängder mat och vakuumförpacka dem för senare användning. Beställ ditt set idag och upptäck fördelarna med sous vide-matlagning och vakuumförpackning!

Steba Sous Vide-set finns i kategorin Sous vide-set. Steba är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Sous vide-set