Steba Extra hyllor till ED5 2 st, transparent

I lager    Affiliate-länk till Bagaren och Kocken

Vill du torka mer frukt, grönsaker, örter och kött med din Steba ED5 matavfuktare? Då är Steba extra hyllor till ED5 ett bra tillbehör för dig. Med dessa två extra plattor kan du öka torkningsytan och göra mer av dina favoritlivsmedel på samma gång. Du kan stapla plattorna ovanpå varandra eller använda dem separat, beroende på hur mycket du vill torka. Plattorna är genomskinliga, så du kan se hur maten blir klar.
Steba extra hyllor till ED5 är lätta att använda och rengöra. Du kopplar bara in dem i din Steba ED5 matavfuktare och väljer den temperatur och tid som passar för det du vill torka. När du är klar kan du ta bort plattorna från enheten och torka av dem med en fuktig trasa.
Steba extra hyllor till ED5 är ett prisvärt och praktiskt tillbehör som ger dig mer möjligheter att torka och konservera dina livsmedel. Torkad mat bevarar näringsämnen, smak och hållbarhet bättre än färsk eller fryst mat. Du kan till exempel torka äpplen, tomater eller svamp och använda dem i olika rätter eller som snacks. Plattorna är hållbara, stabila och snygga i rostfritt stål.

Steba Extra hyllor till ED5 2 st, transparent finns i kategorin Tillbehör. Steba är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…