Smeg

Smeg SOP6902S2P inbyggnadsugn, 68 liter, creme

19 969 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Vill du laga mat som ett proffs hemma? Då är Smeg SOP6902S2P något för dig. Det är en kombinerad ångugn som gör att du kan använda både traditionell ugnsvärme och ånga för välsmakande resultat varje gång. Oavsett om du vill baka bröd, steka kött, ånga grönsaker eller baka pizza, kan du göra det med Smeg SOP6902S2P.
Denna eleganta ugn från Smeg tillhör deras Victoria-serie, som är inspirerad av den varma och mysiga atmosfären i det lantliga köket. Den har en klassisk design med detaljer som handtag och knoppar i rostfritt stål. Ett perfekt val för ditt kök om du vill ha en touch av nostalgi och romantik.
Kombiångugnen SOP6902S2P är inte bara en fantastisk ugn, den är också energieffektiv med energimärkningen A+. Dessutom har den ett innovativt Soft Close- och Soft Open-system för att försiktigt öppna och stänga dörren, vilket minskar slitage och buller.
När du är klar med matlagningen, tack vare Ever Clean-emaljen, torkar du bara av ugnen med en trasa så är den ren igen. Om det mot förmodan skulle finnas matrester kvar kan du använda det integrerade pyrolysrengöringssystemet, som använder hög temperatur för att bränna bort smuts och fett i ugnen.
Läs mer om ugnen nedan.

Smeg SOP6902S2P inbyggnadsugn, 68 liter, creme finns i kategorin Kombiugn. Smeg är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kombiugn