Smeg

Smeg PM3743D inbyggnadshäll

22 495 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Kombinera det bästa från flera världar. Med Smeg PM3743D inbyggnadshäll kan du få möjlighet att laga mat både med induktion och gas. På induktionshällen får du två zoner som garanterar optimal värmefördelning och energiförbrukning. Du kan till och med använda de två zonerna som en stor multizon och därmed bruka större kokkärl som i förlängningen låter dig laga riktigt stora mängder. Gashällen får snabbt upp värmen och din mat tillagas snabbare, utan att kompromissa med resultatet. 
Matlagningszonerna är utrustade med nio värmenivåer som du enkelt kan ställa in på touch-displayen (induktion) och vridknapparna (gas). De många nivåerna låter dig hitta det som passar bäst för stunden. Därutöver är varje kokzon tillverkad med en timerfunktion som kan hjälpa dig ta tid. Timerfunktionen stänger automatiskt av zonerna när tiden runnit ut, vilket garanterar bästa möjliga resultat.

Smeg PM3743D inbyggnadshäll finns i kategorin Kokplatta. Smeg är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kokplatta