Smeg

Smeg FS18EV2HX kylskåp, rostfritt stål, 186 cm

11 889 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Om du letar efter ett rymligt, energieffektivt och elegant kylskåp är Smeg FS18EV2HX det perfekta valet för dig. Denna fristående kyl har en finish i rostfritt stål som ger den en modern och sofistikerad look. Den har också No Frost-teknik som förhindrar isbildning och håller maten fräsch längre.
Kylen har en rymlig och praktisk layout med en total kapacitet på 390 liter. Det ger dig gott om plats att förvara all din mat. Kylen har tre justerbara glashyllor och två lådor med glaslock för frukt och grönt. I dörren finns fyra justerbara dörrfack och en flaskhylla. Kylen har också en Life Plus-zon, som är ett speciellt område med lägre temperatur för optimal förvaring av kött, fisk och mejeriprodukter.
Smeg FS18EV2HX är utrustad med en elektromekanisk temperaturkontroll som gör att du kan ställa in önskad temperatur med precision. Du kan också välja superkylningsläge när du behöver sänka temperaturen snabbt, till exempel efter att ha fyllt kylen med nya varor. Kylen har LED-belysning som ger ett starkt och behagligt ljus utan att värma upp maten. Kylskåpet har en låg ljudnivå på 40 dB, vilket gör det tyst och diskret.

Smeg FS18EV2HX kylskåp, rostfritt stål, 186 cm finns i kategorin Kylskåp. Smeg är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kylskåp