Smeg

Smeg FQ960 kyl & frys, 187 cm, creme

40 789 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Om du letar efter en stor kyl/frys med lite av allt, behöver du inte leta längre än till Smeg American Kyl & Frys. Även om det är en stor fristående kyl är den fortfarande elegant och klassisk med Smegs Victoria-estetik, som matchar väl med Smegs andra produkter med samma estetik.
Med en total volym på 581 liter, 385 liter för det totala kylfacket och 196 liter för det totala frysfacket, får du gott om och flexibel förvaring för allt du behöver förvara i kyl och frys. Kylfacket har 2 justerbara glashyllor och 2 frukt- och grönsakslådor med glaslock. Kylskåpets innerdörr har hyllor med transparenta lock, 2 justerbara dörrfack och 2 extra flaskhyllor. Naturligtvis har kylen också en Life Plus-zon, äggbricka och invändig LED-belysning samt Natural Plus Blu Light, som bevarar frukt och grönsaker längre. Frysen har tre lådor och två glashyllor. Den har också en snabbfryszon, där maten fryses snabbt och effektivt.
Allt kyls ner med en Total No Frost-funktion som förhindrar isbildning och håller maten fräsch längre. Det amerikanska kylskåpet har också ett dubbelt kylsystem och elektronisk temperaturkontroll för optimal temperaturfördelning i både kyl och frys.

Smeg FQ960 kyl & frys, 187 cm, creme finns i kategorin Kyl- och frysskåp. Smeg är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kyl- och frysskåp