Smeg

Smeg FAB10LDUJ5 vänsterhängt kylskåp 97 cm, union jack

19 995 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Om du letar efter en kyl som sticker ut från mängden kan du inte gå fel med Smegs FAB10RDUJ5 Union Jack. Det är en fristående kyl med vänsterdörr och en vacker design med den brittiska flaggan som pryder hela dörren, vilket ger den en personlig touch. Den har också Smegs nästan ikoniska 50-talslook, vilket skapar en retroatmosfär och charm. Union Jack-kylen är perfekt för dig som vill ha något roligt, färgglatt och originellt för förvaring av mat och dryck.
Kylen är kompakt, vilket gör den lämplig för mindre utrymmen som kök, sovrum eller hobbyrum, eftersom den har en total kapacitet på 122 liter, fördelat på 105 liter kyl och 17 liter frysutrymme. Kyldelen har en justerbar hylla och en grönsakslåda med glaslock. Dörren har extra utrymme för glas och flaskor, medan det lilla frysfacket är perfekt för glass eller små föremål.
Smeg FAB10RDUJ5 kylskåp har statisk kylning, vilket upprätthåller en jämn temperatur i hela kylskåpet. Dessutom har den automatisk avfrostning som förhindrar att is bildas i kylen medan det är manuell avfrostning för frysen. LED-lampan ger ett starkt och energieffektivt ljus och du kan justera temperaturen efter dina önskemål med den elektromekaniska termostaten. Med en luftburen akustik på 37 dB är kylskåpet mycket tyst.

Smeg FAB10LDUJ5 vänsterhängt kylskåp 97 cm, union jack finns i kategorin Kylskåp. Smeg är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kylbox