Smeg

Smeg KTR90XE 90 cm Victoria Vägghängd Fläkt, Rostfritt Stål

11 990 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Denna väggmonterade fläkt från italienska Smeg tillhör Victoria-serien och har en elegant design inspirerad av tidigt producerade köksredskap från 1948. Tillsammans gav de köket och hemmet ett harmonisk och funktionellt uttryck. Fläkten finns i flera tidlösa färger och med logga i krom som utstrålar personlighet och sätter en unik prägel på produkten. En väggmonterad fläkt är något du väljer när du vill framhäva design och skapa en personlig stil i köket. Fläkten från Smeg är inget undantag och kommer garanterat hjälpa dig vid all typ av matlagning.
Fläkten har 4 hastigheter, varav den ena är intensiv. Ljudnivån varierar efter hastighet men har en maxvolym på 69 dB(A). Ventilationen har en omkrets på 150 mm och fettfilter i aluminium. LED-belysningen gör det enkelt för dig att hålla koll på matlagningen. Så gör dig redo för att laga mat vid spisen, helt utan ånga och os - denna fläkt suger effektivt bort det hela för att du ska få en så bra matlagningsupplevelse som möjligt.

Smeg KTR90XE 90 cm Victoria Vägghängd Fläkt, Rostfritt Stål finns i kategorin Köksfläkt. Smeg är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Köksfläkt