Siemens

Siemens LI97RB531 iQ300 utdragbar köksfläkt, silver

11 699 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Siemens iQ300 utdragbar köksfläkt är en toppmodern lösning för ditt kök. Dess eleganta silverfärgade design och utdragbara funktion gör den till ett perfekt val för kök med specialväggskåp. Med möjligheten att välja mellan frånluft eller kolfilterdrift, erbjuder denna köksfläkt flexibilitet för alla typer av kök. Den elektroniska styrningen med knappar och LED-indikatorer ger enkel hantering av de tre hastigheterna och intensivläget, medan den automatiska återgången och eftergångsautomatiken säkerställer en bekymmersfri användning.
Den avancerade belysningen med tre 5 watt LED-lampor lyser upp ditt arbetsområde effektivt, och det designade metallfettfiltret kan enkelt rengöras i diskmaskinen. Köksfläkten är inte bara praktisk utan också kraftfull, med en maximal kapacitet på 397 m³/h enligt DIN/EN 61591 och en tyst men effektiv iQdrive motor som säkerställer en behaglig atmosfär i köket.
För installationen är dimensionerna av köksfläkten anpassade för enkel montering, och kallrasskyddet som ingår bidrar till en energieffektiv användning. Trots sin höga prestanda har köksfläkten en låg normal förbrukning på endast 38,1 kWh/år, vilket gör den till ett energisnålt alternativ för ditt hem.

Siemens LI97RB531 iQ300 utdragbar köksfläkt, silver finns i kategorin Köksfläkt. Siemens är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Köksfläkt