Siemens

Siemens KI96NVFD0 iQ300 inbyggd kyl/frys, svart

24 999 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Upplev den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet med Siemens iQ300 inbyggd kyl/frys. Denna sofistikerade enhet är designad för att smälta in i ditt kök med sin eleganta svarta finish och smarta inbyggnadsdesign. Med en generös totalvolym på 290 liter, erbjuder den gott om utrymme för alla dina matvaror, samtidigt som den håller dem fräscha och välbevarade.
Den innovativa noFrost-teknologin eliminerar behovet av avfrostning, vilket sparar tid och ansträngning, medan den tysta drift på endast 34 dB inte stör din vardag. LED-belysningen i kyldelen lyser upp varje hörn, så att du enkelt kan hitta vad du behöver utan att söka. För din bekvämlighet är enheten utrustad med elektronisk temperaturstyrning och -kontroll, lätt avläsbar från en klar LED-panel, och en automatisk avfrostningsfunktion i kyldelen.
Kyldelen har en nettovolym på 215 liter och är utrustad med fyra hyllor av säkerhetsglas, varav tre är flyttbara för flexibel förvaring. Dörrhyllorna och det kromade flaskstället erbjuder ytterligare organiseringsmöjligheter. Dessutom håller hyperFresh-lådan med fuktighetsreglering dina frukter och grönsaker fräscha längre.
Fryssektionen, med en nettovolym på 75 liter, är perfekt för att bevara dina frysta varor. Med en fryskapacitet på 8 kg per 24 timmar och en förvaringstid på 11 timmar vid strömavbrott, kan du vara säker på att dina livsmedel förblir frysta även under oväntade avbrott. Snabbfrysningsfunktionen superFreeze säkerställer att dina livsmedel fryses snabbt, medan de tre transparenta frysbackarna gör det enkelt att organisera och hitta det du behöver.
Med mått på H 194 x B 56 x D 55 cm och nischmått som matchar, är denna enhet enkel att installera i ditt kök. Den högerhängda dörren är omhängbar för att passa ditt utrymme, och de ställbara fötterna framtill samt hjulen baktill gör det enkelt att flytta enheten. Tekniska specifikationer som klimatklass SN-ST och en elsladd på 230 cm längd, tillsammans med en spänning på 220 - 240 V, garanterar att enheten fungerar optimalt i ditt hem.
(KI96NVFD0) levereras med praktiska tillbehör som äggfack och istärningsfack, vilket gör den till ett komplett paket för ditt moderna kök. Välj denna enhet för en kombination av elegans, effektivitet och exceptionell prestanda.

Siemens KI96NVFD0 iQ300 inbyggd kyl/frys, svart finns i kategorin Kyl- och frysskåp. Siemens är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kyl- och frysskåp