Siemens KF96NVPEA iQ300 iQ300 fristående kyl och frys 183x91 cm, borstat stål

  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Siemens iQ300 kyl och frys är en fusion av stil, funktionalitet och innovativ teknik som förvandlar ditt kök till en oas av friskhet och bekvämlighet. Dörrarna i borstat rostfritt stål har en easyClean-yta som gör dem lättare att hålla rena, medan de metallfärgade sidorna i rostfritt stål skapar en elegant och modern estetik som kompletterar alla köksinredningar. Den inbyggda LED-belysningen i kyldelen skapar en klar och ljus atmosfär så att du enkelt kan se innehållet.
I kyldelen säkerställer multiAirflow-systemet en jämn temperatur, vilket förlänger matens hållbarhet. Samtidigt tar AirFresh-filtret bort oönskade lukter och håller luften i kylskåpet fräsch och ren. Med tre hyllor i säkerhetsglas, varav två är justerbara i höjdled, och fem dörrhyllor finns det gott om utrymme för att organisera dina livsmedel på ett praktiskt sätt. Fräschhetssystemet omfattar en hyperFresh-låda med fuktkontroll som håller frukt och grönsaker fräscha längre, så att du kan njuta av dem när de är som färskast. Frysavdelningen har sex transparenta fryslådor och en isbitstråg med enkel påfyllning så att du alltid har isbitar redo att användas, medan noFrost-tekniken förhindrar isbildning och eliminerar behovet av avfrostning.
Bekvämlighet och säkerhet är också av största vikt med elektronisk temperaturkontroll och en digital panel som gör det enkelt att ställa in och övervaka temperaturen i både kyl- och frysdelen. superCooling-tekniken säkerställer snabb kylning av ny mat, medan automatisk avfrostning i kyldelen minimerar ditt arbete för att hålla skåpet i perfekt skick. Ljudsignaler och visuella varningssignaler informerar dig om temperaturförändringar eller öppna dörrar, så att du alltid kan bibehålla det optimala förvaringsförhållandet för dina livsmedel.

Siemens KF96NVPEA iQ300 iQ300 fristående kyl och frys 183x91 cm, borstat stål finns i kategorin Kyl- och frysskåp. Siemens är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Ugn