Satake

Satake Kosantoku kockkniv 14 cm

1 499 kr
I lager    Sponsrad länk

En liten och lätt kockkniv med japansk design är en kosantoku, som är en av de mest populära modellerna bland kockknivar. Den kan användas för att skära alla sorters mat, och är ett viktigt redskap i ett kök. Kosantoku kockkniv 14 cm är en utmärkt kosantoku som kombinerar kvalitet, skönhet och funktionalitet.
Bladet på Kosantoku kockkniv är gjort av VG-10 stål, som är ett av de bästa stålen för knivar. Det är hårt, rostfritt och har en hög skärpa som varar länge. Bladet har också 67 lager av damaskusstål, som ger det en unik och vacker mönstring. Dessutom är bladet hamrat, vilket ger det en grov yta som förhindrar att maten fastnar på bladet.
Handtaget på Kosantoku kockknivär gjort av bränt trä, som ger den ett naturligt och rustikt utseende. Handtaget har också en bolster och en skaftände av 18/8 stål, som ger den extra styrka och balans. Handtaget är långt och ergonomiskt, vilket ger dig ett perfekt grepp och kontroll över kniven.
Kosantoku kockkniv är en mångsidig kniv som kan användas för att skära alla sorters mat, som kött, fisk, grönsaker och frukt. Den har en vinkel på cirka 15-20 grader, vilket gör den idealisk för att göra fina snitt. Den har också en spetsig spets, vilket gör den bra för att göra detaljerade arbeten. Kosantoku kockkniv är inte bara praktisk, utan också snygg och exklusiv. Den levereras i en vacker trälåda, som du kan använda för att förvara eller presentera din kniv. Den är också enkel att underhålla, eftersom den bara behöver brynas med ett keramiskt bryne då och då för att behålla sin skärpa. Den tål inte maskindisk, så undvik att lägga den i diskmaskinen.
Om du vill ha en kockkniv som är både funktionell och estetisk, så är Kosantoku kockkniv det rätta valet för dig. Beställ den idag och njut av din matlagning på ett nytt sätt!

Satake Kosantoku kockkniv 14 cm finns i kategorin Kockkniv. Satake är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kockkniv