Satake Cutlery Chinese Cleaver kockkniv

I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Om du letar efter en mångsidig och kraftfull kniv för att hantera alla typer av grönsaker, frukter och kött, är Satake Kockkniv Cutlery Chinese Cleaver ett utmärkt val för dig!
Denna kniv är inspirerad av den traditionella kinesiska kockkniven, som är det viktigaste redskapet i det kinesiska köket. Den har ett brett och tungt blad som ger dig precision och kontroll när du skär, hackar, strimlar eller tärnar. Du kan också använda den för att skopa upp dina ingredienser och föra dem till grytan eller stekpannan. Den är perfekt för att förbereda allt från kål, aubergine, melon och tomat till mindre köttbitar.
Satake Kockkniv Cutlery Chinese Cleaver är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål med molybden och vanadin, som ger kniven en hög hårdhet, slitstyrka och korrosionsbeständighet. Bladet är slipat på båda sidor och har en hårdhet på 57-58 HRC1. Handtaget är gjort av ABS-plast, som är ett slitstarkt och hygieniskt material. Kniven har en elegant och modern design som passar in i alla kök.
Beställ din Satake Kockkniv Cutlery Chinese Cleaver idag och upptäck hur mycket den kan förenkla din matlagning!

Satake Cutlery Chinese Cleaver kockkniv finns i kategorin Kockkniv. Satake är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…