Satake Ångkokare + Bambutänger

I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Set om ångkokare och två bambutänger från Satake – perfekt för dig som vill kunna ångkoka mat enligt asiatisk tradition och en fin present till en matlagare du tycker om. Ångkokaren är tillverkad av bambu och passar för att laga dumplings, grönsaker, fisk, kött och mycket mer, med ett saftigt och smakrikt resultat. Ångkokaren mäter 25 centimeter i diameter och har en höjd på 15 centimeter. Den passar de flesta kastruller och wokar i samma storlek eller större. Om du vill kan du stapla flera ångkokare på varandra, för att kunna laga mer mat på samma gång. Ett bra val i köket för dig som vill utforska asiatisk matlagning och laga mat på ett enkelt och hälsosamt sätt.
De två medföljande tängerna är ett måste för dig som gärna lagar asiatiskt. De är en perfekt kombination med ångkorgen, eftersom de låter dig lägga i och ta ut maten utan att bränna dig eller förstöra känsliga rätter som dim sum, grönsaker eller dumplings. Tängerna är tillverkade av bränd bambu, vilket ger dem en vacker naturlig look. Materialvalet gör dessutom att tängerna är lätta, tåliga och skonsamma mot dina kastruller och stekpannor. Tängerna har två olika storlekar. Den större tången på 30,5 centimeter passar perfekt för att vända och lyfta stora råvaror, till exempel kött, fisk eller grönsaker. Den lilla tången mäter 18 centimeter och är idealisk för att hantera mindre matbitar, till exempel nudlar, ris eller sushi.

Satake Ångkokare + Bambutänger finns i kategorin Ångkokare. Satake är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…