Sage

Sage The Smoking Gun Rökpistol

1 499 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Ett imponerande vidunder från Sage som låter dig ta matlagningen till nästa nivå. Sage The Smoking Gun är en rökpistol som ger dig möjlighet att tillsätta en läcker rökig smak till dina rätter och snacks. Rökpistolen skapar kall rök som kan användas till alla typer av varor och vätskor. Nu uppnår du en läcker grillsmak utan att behöva tända grillen. Sage The Smoking Gun är enkel att använda och allt du behöver göra är att på knappen för att välja styrka.
Smaksätt med rök - för där det finns rök finns det smak. Du kan använda mängder av olika woodchips och det ingår även några i paketet - en behållare med Applewood och en med Hickory. Du kan också smaksätta röken med andra ingredienser, t.ex. te, kryddor, örter och torkande blommor. Allt fungerar, så länge du tycker att smaken eller doften passar till din rätt. Nu kan du ta din matlagning till nästa nivå och skapa en helt egen Smoked BBQ-sås eller laga rykande läckra desserter.

Sage The Smoking Gun Rökpistol finns i kategorin Rökpistol. Sage är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Rökpistol