Ryda Knives A-30 universalkniv

1 119 kr
I lager    Affiliate-länk till Bagaren och Kocken

Ryda Knives A-30 universalkniv är ett vasst mästerverk designat för köksentusiasten. Den har ett blad av 3 lager högkolhaltigt damaskusstål med en kärna av Aus-10 pulverstål, som är känt för sin enastående prestanda. Med en hårdhetsgrad på 60 HRC uppnår kniven perfekt balans mellan att vara lätt att slipa samtidigt som den är robust och hållbar. Vinklarna på 15° säkerställer en vass egg, som du lätt kan återställa hemma i köket.
A-30 serien är skapad med den erfarna användaren i åtanke och erbjuder knivar med en lätt, välbalanserad konstruktion, vilket ger en bekväm och effektiv skärupplevelse i köket. Universalkniven från Ryda Knives kan användas till en rad olika uppgifter i köket så som att skära av frukt och grönsaker samt hacka kryddor eller att skära ost och mindre köttbitar. Den har ett handtag i stabiliserat valnötsträ, som uppnår extra hårdhet genom speciell vakuumbehandling. Med en total längd på 25,2 cm, ett knivblad på 12,7 cm och en vikt på endast 75 g, är detta en praktisk, precis och mångsidig kniv.
Upplev ett gediget köksredskap med Ryda Knives A-30 Universalkniv, där tradition möter innovation, och höjer nivån på dina gastronomiska utsvävningar.

Ryda Knives A-30 universalkniv finns i kategorin Universalkniv. Ryda Knives är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…