Rosti Choptima skärbräda set 3 delar, curry

I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Set om tre skärbrädor i serien Choptima från Rosti, i storlekarna small (26,5 x 16 cm), medium (30,5 x 20,5 cm) och large (35,5 x 25,5 cm).
Choptima är en serie funktionella kvalitetsskärbrädor i dansk design. De är både praktiska och slitstarka, samtidigt som den fina färgsättningen också gör dem till en estetisk detalj i köket. Tack vare sitt hårda material är skärbrädorna mycket motståndskraftiga mot fukt, hygieniska och hjälper dina knivar att hålla sig vassa länge. Tjockleken på 10 millimeter gör dem extra solida och stabila i formen. De är även relativt tunga, så att de står stabilt på bänken medan du skär och skivar.
De tre storlekarna i setet gör att du har en skärbräda för varje tillfälle, oavsett om du ska hacka örter, skära grönsaker, skiva bröd eller någonting helt annat. Alla skärbrädor i setet har samma tjocklek. Det gör att de även är fina att använda för servering av till exempel bröd, chark, ost, tapas och mycket mer.
Seriens färger är valda med omsorg och med sina mjuka former är setet helt klart ett dekorativt inslag i köket. Tål maskindisk men inte mikrovågsugn. Fem års garanti.

Rosti Choptima skärbräda set 3 delar, curry finns i kategorin Skärbrädsset. Rosti är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…