Rosti Choptima skärbräda M, curry

I lager    Affiliate-länk till Bagaren och Kocken

Unna dig en solid skärbräda i köket med Rosti Choptima medium, 30,5 x 20,5 x 1 centimeter.
Choptima är en serie funktionella kvalitetsskärbrädor i dansk design från Rosti. Tack vare det hårda materialet är skärbrädan både hygienisk, motståndskraftig mot fukt och hjälper dina knivar att hålla sig vassa längre. Tjockleken på tio millimeter gör skärbrädan extra solid och stabil i formen. Den är även relativt tung, 6,2 kilo, vilket gör att den står stadigt på bänken.
Rosti Choptima-skärbrädan finns i tre noga utvalda storlekar. Därför kan du enkelt hitta en skärbräda för alla uppgifter inom den dagliga matlagningen, oavsett om du behöver hacka örter, skära grönsaker eller skiva bröd. Alla tre storlekar har samma tjocklek och kan med fördel även användas på bordet för att servera bröd, chark, ostar, tapas och mycket mer.
Seriens fina färger är valda med omsorg och med sina fina former är skärbrädorna ett tillskott i köksinredningen som både är praktiskt och dekorativt. Tål maskindisk men inte mikrovågsugn. Du har fem års garanti, så att du kan vara säker på att din skärbräda håller måttet.

Rosti Choptima skärbräda M, curry finns i kategorin Skärbräda. Rosti är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…