Rosti Choptima skärbräda L, curry

261 kr
I lager    Affiliate-länk till Bagaren och Kocken

Unna dig en riktigt bra skärbräda i köket med Rosti Choptima large, 35,5 x 25,5 x 1 centimeter.
Choptima är en serie funktionella kvalitetsskärbrädor i dansk design från Rosti. Det hårda materialet gör skärbrädan mer hygienisk, mer motståndskraftig mot fukt samt gör att kniven håller sig vass längre. Tjockleken på 10 millimeter gör skärbrädan extra solid och mer stabil i formen. Den är också relativt tung, 8,8 kilo, vilket gör att den står säkert på bänken.
Rosti Choptima-skärbrädan finns i tre noga utvalda storlekar. Därför kan du enkelt hitta en skärbräda för alla uppgifter inom den dagliga matlagningen, oavsett om du behöver hacka örter, skära grönsaker eller skiva bröd. Alla tre storlekar har samma tjocklek och kan med fördel även användas på bordet för att servera bröd, chark, ostar, tapas och mycket mer.
Seriens fina färger är valda med omsorg och med sina fina former är skärbrädorna ett tillskott i köksinredningen som både är praktiskt och dekorativt. Tål maskindisk men inte mikrovågsugn. Du har fem års garanti, så att du kan vara säker på att din skärbräda håller måttet.

Rosti Choptima skärbräda L, curry finns i kategorin Skärbräda. Rosti är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…