Rosendahl

Rosendahl Grand Cru Nouveau kryddkvarn, 17 cm, smoke

314 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Färskmalda kryddor är det bästa och därför är en kryddkvarn från välkänt varumärke ett måste både i köket och på middagsbordet: Grand Cru Nouveau-kvarnen från Rosendahl! En 17 centimeter hög kryddkvarn med geometrisk elegans i stil, struktur och mörkgrå rökfärgat glas. En elegant nytolkning av den klassiska Grand Cru-designen - nu med 50 räfflor som skapar dessutom ett bra grepp. 
Nymalet är det bästa
Och förutom den vackra & minimalistiska designen är Grand Cru Nouveau-kryddkvarnen utformat likt sin föregångare: själva kvarnen är placerad i toppen när den står placerad på bordet; på så sätt blir det inga rester från kryddor på bordet! Förhöj smaken på nästa middag med en salt- & pepparkvarn av hög kvalité.
Rosendahl samlar ikonisk dansk design
Inom Rosendahls utbud finns flera danska varumärken med ikonisk design med både tidlösa mästerverk och moderna klassiker. Allt utifrån den danska designtraditionen som håller i generationer och uppskattas av miljontals människor varje dag.

Rosendahl Grand Cru Nouveau kryddkvarn, 17 cm, smoke finns i kategorin Kryddkvarn. Rosendahl är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kryddkvarn