RIG-TIG

RIG-TIG SERVE-IT serveringsfat 16 cm, vit terrazzo

339 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Drömmer du om att bjuda på god mat, men vill också imponera med en vacker dukning? Då är RIG-TIG SERVE-IT serveringsfat något för dig! Det här serveringsfatet är designat av det danska varumärket RIG-TIG, som är kända för sina smarta och miljövänliga köksprodukter. Det har en vit terrazzo-design med färgglada detaljer, som skapar ett unikt och glittrande mönster. Det är perfekt för att presentera dina favoritsnacks, charkuterier eller ostar. Det kan också användas som en fin dekoration i köket, som en bas för ditt salt- och pepparset, matolja och kryddor.
RIG-TIG SERVE-IT serveringsfat har ett tidlöst och elegant utseende som passar in i alla kök. Det finns i två storlekar - stor (40 cm) och liten (16 cm) - så att du kan välja den som passar bäst till ditt behov. Serveringsfatet har också skridsäkra fötter i silikon, som gör att det står stadigt på bordet och inte repar ytan. Serveringsfatet är tillverkat av terrazzo, ett material som består av marmor, granit, kvarts eller glas blandat med cement. Det gör serveringsfatet hållbart och unikt, eftersom inget mönster är det andra likt.
RIG-TIG SERVE-IT serveringsfat är inte bara ett serveringsfat, det är också ett sätt att visa din omtanke om miljön. Det är tillverkat av terrazzo som är OEKO-TEX-certifierat, vilket innebär att det är fritt från skadliga ämnen och snällt mot naturen. Serveringsfatet tål maskindisk, men bör torkas torrt efter användning för att hålla sig fint längre. RIG-TIG betyder “lagom” på danska och det är precis vad de strävar efter med sina produkter som kombinerar form och funktion i en perfekt balans. RIG-TIG är ett danskt varumärke som älskar smart köksdesign och har vunnit flera designpriser.
Beställ ditt RIG-TIG SERVE-IT serveringsfat idag och anrätta dina favoriträtter med stil och elegans!

RIG-TIG SERVE-IT serveringsfat 16 cm, vit terrazzo finns i kategorin Serveringsfat. RIG-TIG är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Serveringsfat