RIG-TIG

RIG-TIG REDO Y-skalare, svart

130 kr
I lager    Sponsrad länk

RIG-TIG REDO Y-Skalare - Skala dina frukter och grönsaker med stil och enkelhet!
Älskar du frukter och grönsaker, men hatar att skala dem med trubbiga och obekväma skalknivar som inte gör ett rent snitt? Då är RIG-TIG REDO Y-Skalare något för dig! Den här robusta och eleganta skalkniven är designad av det danska varumärket RIG-TIG, som är kända för sina smarta och miljövänliga köksprodukter. Den har ett fast blad i rostfritt stål som skalar alla sorters frukter och grönsaker med lätthet. Den har också ett handtag som skyddar dina fingrar från det vassa bladet.Det finns även två vassa krokar på varje sida i olika storlekar, designade för att ta bort groddar och ögon från grönsakerna.
RIG-TIG REDO Y-Skalare har ett unikt och nyskapande handtag som är tillverkat av 98% återvunnen plast, framställd av insamlad konsumentförpackning. Det ger skalkniven ett nistret och modernt utseende som passar in i alla kök. Handtaget är också formgivet efter ett gammalt japanskt greppdesign, Shinogi, som har en vertikal kant längs skaftet som säkerställer ett bra grepp och förbättrad kontroll. Det gör också att skalkniven passar både höger- och vänsterhänta användare.
RIG-TIG REDO Y-Skalare är inte bara en skalkniv, det är också ett sätt att visa din omtanke om miljön. Den är tillverkad av rostfritt stål och plast som är OEKO-TEX-certifierade, vilket innebär att de är fria från skadliga ämnen och snälla mot naturen. Skalkniven tål maskindisk, men bör torkas torr efter användning för att hålla sig fin längre. RIG-TIG betyder “lagom” på danska och det är precis vad de strävar efter med sina produkter som kombinerar form och funktion i en perfekt balans. RIG-TIG är ett danskt varumärke som älskar smart köksdesign och har vunnit flera designpriser.
Beställ din RIG-TIG REDO Y-Skalare idag och skala dina frukter och grönsaker med stil och enkelhet! Du kommer inte ångra dig!

RIG-TIG REDO Y-skalare, svart finns i kategorin Skalare. RIG-TIG är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Skalare