Pyrex Cook & Store ugnsform med lock, 4,6 liter

I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Rakt från ugnen till frysen – eller tvärtom. Pyrex® COOK&STORE är en serie tåliga glasformar med lock som gör det ännu lättare att förbereda matlådor åt hela familjen. Formarna är tillverkade av borosilikatglas som tål extrema temperaturer, från -40°C till +300°C. De klarar även snabba temperaturskiften upp till 220°C, så att de kan gå direkt från -20°C i frysen till en ugnsvärme på 200°C. Du kan därför frysa in dina matlådor direkt efter tillagning, men även värma dem i ugnen utan att behöva tina dem innan.
Den här stora formen rymmer 4,6 liter – ett bra val för att förbereda rätter som lasagne eller gratänger, redo att plocka fram när det är kort om tid i vardagen. Lådorna i serien kan staplas på varandra för att spara plats både i skåpen och i kyl/frys. Plastlock medföljer. Både låda och lock tål maskindisk och mikrovågsugn. Locket tål inte ugn.

Pyrex Cook & Store ugnsform med lock, 4,6 liter finns i kategorin Matlåda. Pyrex är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…