Princess

Princess Grill Delusxe Raclette, 8 personer

735 kr
I lager    Sponsrad länk

Smart Grill Deluxe racletten från Princess som är gjord för åtta personer. Racletten ha ren vändbar grillplatta med en platt samt en räfflad sida med non-stick beläggning och en termostat, så att temperaturer är enkel att ställa in. Den praktiska designen gör att du kan tillaga mat på många olika sätt, helt beroende på av du önskar. Antiglid fötterna gör att racletten står säkert och stabilt på bordet, och den två meter långa ledningen ser till att du kan ställa grillen nästan var du vill.
Dessutom kan temperaturen ställas in upp till 220° C så att du enkelt kan steka kött, fisk och grönsaker, och plattorna värms snabbt upp tack vare effekten på 1400 watt. Det ingår åtta palettknivar av trä och åtta raclettepannor med handtag som håller sig svala även under användning. Racletten är dessutom tillverkad av rostfritt stål medan grillplattan på 42 x 21 cm. är av aluminium.

Princess Grill Delusxe Raclette, 8 personer finns i kategorin Raclette. Princess är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Raclette