Princess Digital Touch airfryer XL 3,2 liter

1 099 kr
I lager    Affiliate-länk till Bagaren och Kocken

Med denna airfryer från Princess kan du göra 5 portioner pommes frites, grönsaker eller andra läckra saker. Produkten har en smart LED-skärm och har justerbar temperatur mellan 80-200 grader, samt har en smart timerfunktion. På grund av den unika kombinationen av varm cirkulerande luft och den lätt justerbara temperaturen är matlagningen med Princess Digital Airfryer XL hälsosam och fettsnål. High Speed Air teknologin garanterar att du inte behöver använda olja för att få ett perfekt och krispigt resultat.
Korgen, som är avtagbar, har en non-stick beläggning och tål även diskmaskin. Airfriyern har glidsäkra fötter och ett överhettningsskydd så att den inte blir för varm. De sju förprogrammerade programmen kan användas till pommes frites, kött, fisk, räkor, kyckling, biff och pajer. Du kan med ett enkelt knapptryck laga läckra rätter. Denna kraftfulla airfryer på 1400 watt är perfekt som vill laga krispig mat - helt utan fett.

Princess Digital Touch airfryer XL 3,2 liter finns i kategorin Airfryer. Princess är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…