Philips

Philips HR7530/10 Viva Collection matberedare, 850 watt, svart

1 788 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Med matberedaren HR7530/10 från Philips Viva Collection blir det både smidigare och roligare att stå i köket. Den stora skålen och den starka motorn kan du snabbt förbereda fantastiska rätter, även när de innehåller tuffa ingredienser. Ett bra val för dig som enkelt vill kunna laga hälsosam mat från grunden även när du har ett pressat schema.
Matberedaren har en kraftfull motor på 850 watt som klarar även de hårdaste ingredienserna. Du har två hastighetslägen och en pulsfunktion att alternera mellan.  Den unika PowerChop-tekniken kombinerar bladens form, skärvinkeln och innerskålen för att ge dig ett överlägset hackresultat av både mjuka och hårda råvaror – perfekt för allt från puré till kaksmet.
Med fler än 31 funktioner är det bara fantasin som sätter gränserna för vad du lagar: vispa grädde, strimla och skiva grönsaker, knåda degar, hacka kött, mixa puré, mal kaffebönor, gör juice och mycket mer. Det färgkodade systemet gör det enkelt att matcha tillbehöret till funktionen – para ihop tillbehörets färg med samma hastighetsfärg för ett otroligt resultat varje gång.
Skålen har en arbetskapacitet på 1,5 liter och rymmer hela 2,1 liter – bra när du lagar mat åt många. S-blad, citruspress, emulgeringsredskap, pommes frites-redskap, knådningsredskap, kvarn, vändbar 2-i-1-skiva, behållare och förvaringslåda medföljer. Alla tillbehörsdelar kan diskas i diskmaskinens övre del, så att du kan spara tid även på disken.

Philips HR7530/10 Viva Collection matberedare, 850 watt, svart finns i kategorin Matberedare. Philips är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Matberedare