Philips

Philips HR7310/00 Daily Collection matberedare, 700 watt, vit

957 kr
I lager    Sponsrad länk

Med matberedaren HR7310/00 från Philips Daily Collection blir det både enklare och roligare att stå i köket. Den har en stor skål med kapacitet på hela 1,5 liter, så att du kan laga mat åt hela familjen på samma gång. Ett bra val för dig som enkelt vill kunna göra hälsosam hemlagad mat även när du har ett pressat schema.
Matberedaren har en kraftfull motor på 700 watt som klarar en mängd olika ingredienser, från deg och soppa till hårda grönsaker, ost och choklad. Du kan även använda den till att skiva eller strimla. Det stora matningsröret kräver minsta möjliga förarbete och du har två hastighetslägen samt en pulsfunktion att alternera mellan. Alla tillbehörsdelar kan dessutom diskas i diskmaskinens övre del, så att du kan spara tid även på disken.
Med fler än 16 funktioner är det bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan laga. Hacka, gör puré, mal, skiva, strimla, vispa och knåda – de multifunktionella tillbehören hjälper dig. Den färgkodade guiden gör det enkelt att matcha rätt tillbehör med rätt funktion – para ihop tillbehörets färg med samma hastighetsfärg och få ett perfekt resultat varje gång. S-blad, emulgeringsredskap, knådningsverktyg och vändbar 2-i-1-skiva medföljer.

Philips HR7310/00 Daily Collection matberedare, 700 watt, vit finns i kategorin Matberedare. Philips är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Matberedare