Philips HR2535/00 Daily Collection ProMix stavmixer, 650 watt, vit

I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Med HR2535/00 ProMix stavmixer från Philips Daily Collection får du både en unik ergonomisk design och en kraftfull motor – snabb och effektiv mixning med en knapptryckning. Ett praktiskt hacktillbehör medföljer, så att du även kan använda mixern för att hacka till exempel örter, nötter, choklad eller grönsaker. Perfekt för dig som ännu enklare vill kunna förbereda nyttig hemlagad mat till hela familjen.
Stavmixern har en kraftfull motor med effekt på 600 watt. Du har två års garanti, så att du kan vara säker på att den klarar många olika uppgifter i vardagen. Den avancerade ProMix-tekniken har en unik triangelformad design, som skapar ett optimalt mixflöde och maximal prestanda för att ge en extraordinärt snabb och jämn mixning.
Mixern är enkel och bekväm att använda tack vare den ergonomiska designen. Den vågformade nederdelen förhindrar stänk och spill och knivdelen kopplas enkelt loss för diskning via en knapp. Mixerbägare medföljer.

Philips HR2535/00 Daily Collection ProMix stavmixer, 650 watt, vit finns i kategorin Stavmixer. Philips är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…