Philips HR2291/01 3000 Series mixer, 600 watt, glas

  Kommer snart    Affiliate-länk till Bagaren och Kocken

Med mixern HR2291/01 från Philips 3000 Series får du en slät konsistens på nolltid. Mixern är utformad för att ge dig en effektiv mixning, med en kraftfull motor på 600 watt och slitstarka blad i rostfritt stål som till och med klarar att krossa is. Perfekt kylda drycker och smoothies, örter, kryddor, kaffebönor eller frysta desserter.
Mixern har en stilren och modern design som passar fint i de flesta kök. Tack vare det unika ProBlend-systemet kombinerar den tre tekniker för att ge dig ett utomordentligt resultat. Motorn driver mixningsflödet och får ingredienserna att cirkulera, de specialdesignade bladen maximerar skärområdet och behållarens unika räfflor gör att ingredienserna kontinuerligt förs tillbaka in i flödet under mixningen.
Mixerbehållaren i glas har en effektiv kapacitet på 1,25 liter (maxkapacitet 2 liter) och kan diskas i diskmaskin. Mixern har två hastighetslägen och en pulsfunktion, med en Motor Thermo Protection-sensor som skyddar motorn mot överbelastning. Fötterna har sugkoppar som ger extra stabilitet och hindrar mixern från att välta under användning. Du har dessutom två års garanti, så att du kan vara säker på att mixern står pall för många utmaningar i köket.

Philips HR2291/01 3000 Series mixer, 600 watt, glas finns i kategorin Blender. Philips är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…