Philips

Philips HR2041/00 3000 Series mixer, 450 watt, vit

459 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Med HR2041/00 mixer från Philips 3000 Series får du en praktisk, snygg och robust hjälpreda i köket. Mixern är utformad för att förenkla din mixning, med en effekt på 450 watt och blad som klarar tuffa ingredienser och till och med kan användas för att krossa is. Du får en slät konsistens på nolltid – perfekt för till exempel smoothies, örter, kryddor, grönsaker, kaffebönor och desserter.
Mixern har en ergonomisk och tålig design, samtidigt som den har en modern design som är anpassad för många typer av kök. Den är utrustad med Philips unika ProBlend-system, som kombinerar tre tekniker för att säkerställa ett jämnt resultat. Motorn driver mixningsflödet och cirkulerar ingredienserna, bladdesignen är specialdesignad för att maximera skärområdet och behållarens unika räfflor för tillbaka ingredienserna in i mixningsflödet.
Mixerbehållaren har en effektiv kapacitet på 1 liter och en maxkapacitet på 1,9 liter. Den har ett hastighetsläge och en pulsfunktion, med en Motor Thermo Protection-sensor som skyddar motorn mot överbelastning. De tåliga bladen i rostfritt stål håller länge och mixern har fötter med sugkoppar som gör att den står stadigt på bänken. Behållaren tål maskindisk.

Philips HR2041/00 3000 Series mixer, 450 watt, vit finns i kategorin Blender. Philips är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Blender