Philips

Philips 5000 Series stavmixer 500 W

1 023 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

En kraftfull och mångsidig stavmixer
Om du är intresserad av en kraftfull och mångsidig stavmixer som kan hantera alla typer av råvaror, från frukt och grönsaker till nötter och ost, kan du ta en titt på Philips stavmixer. Den här apparaten har en effekt på 500 W och fem hastighetsinställningar samt en turbofunktion för att anpassa bearbetningen efter dina behov. Stavmixern har också en del som gör att du kan blanda soppor, såser och smoothies direkt i kastrullen eller skålen. Stavmixern har en design med lång räckvidd som motverkar stänk och gör det enklare att nå ner i djupa kärl. Stavmixern och delen är lätta att rengöra, eftersom de kan diskas i diskmaskinen. Stavmixern har också ett smart förvaringsbägare som håller ordning i köket.
Philips stavmixer är en del av Philips 5000-serien, som består av högkvalitativa och praktiska köksapparater. Den har en svart och silverfärgad design som passar in i alla moderna kök. Stavmixern har ett ergonomiskt grepp som gör den bekväm att hålla i. Stavmixern har också en LED-display som visar hastighetsinställningarna och en on/off-knapp för enkel användning. Om du vill ha en stavmixer som kan hjälpa dig att skapa olika recept och smaker med färska och näringsrika råvaror, är Philips stavmixer ett bra val för dig. Du kan spara plats i köket med den kompakta designen, öka din hälsa och välbefinnande med färska och näringsrika råvaror och få en smidig och enkel användning med stavmixern.

Philips 5000 Series stavmixer 500 W finns i kategorin Handmixer. Philips är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Handmixer