Pallarés Kökskniv 13 cm, rostfritt stål/olivträ

I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Upplev kvalitet och hantverksskicklighet när det är som bäst med en kökskniv från spanska Pallarès. Den handgjorda kniven är en hyllning till traditionellt hantverk och modern funktionalitet, med ett blad i rostfritt stål som ger enastående prestanda och tålighet. Handtaget är tillverkat av vackert och robust olivträ, vilket ger ett bekvämt och säkert grepp under användning. För att bibehålla knivens kvalitet och livslängd rekommenderas att du diskar den för hand, så att bladet och handtaget förblir i optimalt skick.
Pallarès kökskniv finns i tre olika storlekar, så att du kan välja den perfekta kniven för varje behov i köket. Oavsett om du ska hacka grönsaker, skära kött eller hacka örter kommer den här kniven att vara ett oumbärligt verktyg i ditt kök.
Storleksguide:Small — bladlängd 9 cm, totallängd 18 cm.Medium – bladlängd 13 cm, totallängd 23,5 cm.Large – bladlängd 16 cm, totallängd 27,6 cm.

Pallarés Kökskniv 13 cm, rostfritt stål/olivträ finns i kategorin Kockkniv. Pallarés är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…