OBH Nordica

OBH Nordica Prime vakuumförpackare, rostfritt stål

1 691 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Med Prime vakuumförpackare från OBH Nordica får du ett enkelt och kompakt sätt att förvara mat på. De vakuumförpackade påsarna sparar utrymme i kyl och frys, samtidigt som matens smak, konsistens och näringsvärde bibehålls på ett optimalt sätt. Genom att vakuumförpacka dina råvaror kan du få dem att hålla upp till fem gånger längre, eftersom maten håller bättre när den inte kommer i kontakt med syre. Prime har en effektiv förslutningsprocess med snabb försegling och en hög kapacitet på 12 liter per minut. Den är även utrustad med pulsvakuum, vilket ger dig de bästa förutsättningarna för att hantera ömtåliga livsmedel som frukt, bär och grönsaker. Därför är den ett bra val för dig som gärna odlar, jagar eller plockar svamp och bär – ta tillvara på det naturen har att erbjuda och njut av sommarens smaker året om.
Vakuumförpackaren har ett praktiskt engreppshandtag, integrerad rullplast och en inbyggd skärare som underlättar din hantering. Du manövrerar enkelt maskinen med en hand, fixerar påsen med handtaget och öppnar sedan maskinen när påsen är försluten. Tack vare det löstagbara tråget är maskinen lätt att diska, samtidigt som det även förhindrar att vätska letar sig in i maskinen. Ett startkit med 5 påsar och 1 rulle medföljer, så att du kan komma igång direkt. Påsarna kan användas i mikrovågsugn och för matlagning i sous vide.

OBH Nordica Prime vakuumförpackare, rostfritt stål finns i kategorin Vakuumförpackare. OBH Nordica är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Vakuumförpackare