OBH

OBH Nordica Optigrill Bordsgrill XL

3 246 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Få perfekt grillresultat varje gång med OBH Nordica Optigrill Bordsgrill XL! Denna innovativa bordsgrill är utrustad med avancerad teknologi som garanterat kommer att överraska dig och dina gäster. Grillen läser automatiskt av köttets tjocklek och justerar sedan både tid och värme utifrån din valda tillredningsgrad, som du själv ställer in från rare till well done. Dessutom finns 9 förinställda program för bland annat hamburgare, fågel, fisk och rött kött som garanterat underlättar din matlagning. Självklart kan du även manuellt justera temperaturen när du exempelvis vill grilla frukt och grönsaker. Med en generös stekyta på 800 cm² kan du enkelt tillaga mat till 6-8 personer på en och samma gång, perfekt för den större familjen eller när du har vänner över på besök! De löstagbara grillplattorna har en praktisk non-stick-funktion som förhindrar maten från att bränna fast, och de rengörs sedan enkelt i diskmaskinen. Sladdlängd: 0,8 m, löstagbara grillplattor.
Under en begränsad period så har du möjlighet att testa utvalda produkter hemma och lämna tillbaka produkten om du inte är nöjd.

OBH Nordica Optigrill Bordsgrill XL finns i kategorin Paninigrill. OBH är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Kontaktgrill