OBH Nordica Easy Fry & Grill Precision 2in1, svart

1 199 kr
I lager    Affiliate-länk till Bagaren och Kocken

Easy Fry & Grill Precision 2in1 från OBH Nordica ger dig ett snabbt, smart och nyttigt sätt att fritera och tillaga mat på. Tack vare airfryerns snabba och heta luftflöde kan du laga mat med otroligt lite fett – ett utmärkt alternativ för dig som vill servera familjen mat som är både god och hälsosam.  Den har 4,2 liters kapacitet och låter dig laga mat för upp till 6 personer, vilket passar bra för familjen eller många vänner. Ingen förvärmning krävs. Du använder den enkelt genom att ställa in önskad tid och temperatur, och kan sedan göra annat medan maten tillagas. När tiden är ute stänger timern av, och en tydlig signal talar om att det är dags att äta.
Airfryern har en tydlig touchpanel som är enkel att manövrera. Du har dessutom hela 8 förprogrammerade inställningar för pommes frites, nuggets, fisk, kött, kyckling, grönsaker, pizza och desserter. Den är utrustad med en grillfunktion med aluminiumgaller som ger dig otroliga grillränder. Praktiska grilltillbehör medföljer. När du köper en airfryer från OBH Nordica får du även tillgång till en receptbok online med recept, tips och inspiration. Den är dessutom lätt att rengöra, med löstagbara delar som går att diska i diskmaskin.Under en begränsad tidsperiod så har du möjlighet att testa utvalda produkter hemma och lämna tillbaka produkten om du inte är nöjd.

OBH Nordica Easy Fry & Grill Precision 2in1, svart finns i kategorin Airfryer. OBH Nordica är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…