Nordic Ware

Nordic Ware Naturals® Prism Half Sheet bakplåt, 45 cm

319 kr
I lager    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Med Naturals® Prism Half Sheet bakplåt blir det enkelt att få till ett krispigt resultat när du bakar dina råvaror i ugnen. Den har nämligen en smart räfflad design, vilket låter luftflödet ta sig igenom räfflorna och göra din mat ännu krispigare. Plåten är dessutom tillverkad av aluminium, vilket gör att värmen sprids effektivt och låter dina råvaror bakas jämnt i ugnen. Perfekt för rotfrukter, grönsaker, fisk, kyckling och mycket mer.
Plåten är 45,4 centimeter bred, 32,9 centimeter djup och 2,7 centimeter hög. Tack vare de stålgalvaniserade kanterna håller den formen även vid höga temperaturer. Den har dessutom livstidsgaranti, så att du kan vara säker på att du köper en form som håller i år efter år.
Vi rekommenderar att du diskar plåten för hand för att bevara färgen på bästa sätt. Diska den innan första användning och preparera den alltid med smör/olja eller ett bakplåtspapper innan du använder den. Undvik att använda redskap av metall eftersom det kan påverka ytan. Använd istället redskap av trä, nylon och silikon.

Nordic Ware Naturals® Prism Half Sheet bakplåt, 45 cm finns i kategorin Bakplåt. Nordic Ware är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Bakplåt