NOD

NOD Dehydrator Pro 12 brickor

2 990 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Bagaren och Kocken

Upptäck den avancerade torkugnen NOD Dehydrator Pro – din ultimata partner för torkning. Enheten erbjuder enastående kapacitet och bekvämlighet, med hela 12 rostfria stålgaller som enkelt kan rengöras i diskmaskinen. Den är utrustad med dubbla motorer och dubbla fläktar, för att effektivt kunna torka och avlägsna fukt från dina råvaror med ett perfekt resultat varje gång. Varje galler mäter 38 x 33 centimeter.
Torkugnens transparenta glasdörr ger dig möjlighet att få överblick över processen utan att behöva öppna dörren och störa torkningscykeln. Ett bra val när du vill göra din egen granola, torka frukt och svamp, göra egna snacks för vandringen eller bara ta tillvara på allt som trädgården har att erbjuda i form av grönsaker och örter.
NOD Dehydrator Pro har en effekt på 1000 watt och ger en jämn och snabb torkningsprocess, vilket sparar både tid och energi. Du ställer enkelt in önskad tid och temperatur på den intuitiva digitala displayen, vilket gör att du kan anpassa torkningen efter dina egna behov.

NOD Dehydrator Pro 12 brickor finns i kategorin Dehydrator. NOD är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Dehydrator