NOD

NOD Airfryer-ugn 12 L, Tork- och Varmluftsugn

1 499 kr
I lager    Sponsrad länk

NOD Airfryer, Tork- och Varmluftsugn kan du steka, rosta, grilla, torka och baka – allt med hjälp av varmluft. Du kan även tillaga pommes frites, krispiga lökringar, mozzarella sticks och mycket mer utan att använda olja, vilket ger ett krispigare och hälsosammare resultat.
Till ugnen medföljer:2 x perforerad ugnsplåt1 x ugnsplåt1 x rotisseri1 x korg för rotisseri1 x verktyg för att ta ut rotisseri och korg.
Ugnen har en kapacitet på 12 liter. Det medföljande rotisseriet kan du använda till exempel för att tillaga hel kyckling eller större köttbitar. Korgen till rotisseriet kan du även använda för att rosta potatis, rotfrukter och andra grönsaker. Ugnen har även ett förinställt program för att torka livsmedel, så att du kan torka till exempel frukt eller bär hemma i ditt eget kök.
NOD Air Fryer Oven har en digital panel med touch samt ett vred för att ställa in tid, temperatur och program. Den har totalt 10 förinställda program. Om du lagar större mängder mat i flera lager, se till att rotera plåtarna och att röra om eller vända på råvarorna när halva tiden har gått. Plåtarna tål maskindisk, resten av tillbehören bör diskas för hand.

NOD Airfryer-ugn 12 L, Tork- och Varmluftsugn finns i kategorin Airfryer. NOD är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…

Kategori: Airfryer