Muurikka Pro Stekhällsset, 58 cm, stål

I lager    Affiliate-länk till Bagaren och Kocken

Med det här stekhällssetet från Muurika får du allt du behöver för smidig matlagning utomhus. Först och främst ingår en gasbrännare Pro D400 med två gasringar med separata reglage samt en stekhäll med diameter på 58 centimeter. Brännaren har en effekt på 11,4kW. Till stekhällen ingår även tre ben, så att du kan även kan använda hällen över öppen eld. I setet ingår även skyddspåse för stekhällen, överdrag för gasbrännaren och en tub Silava stekfett. Perfekt för att kunna laga och njuta av god mat under utflykter med nära och kära.
Muurikka har under många år tillverkat högkvalitativa produkter för matlagning utomhus. Mest kända är de nog för sin klassiska stekhäll, som uppfanns under 70-talet och som har funnits på marknaden sedan 70-talet. Produkterna utvecklas utifrån en tanke om att göra det lättare att laga god mat utomhus, och att bli en praktisk och naturlig del av sina kunders matlagning utomhus. Bjud dina nära och kära på mat under fester och sommarkvällar – med produkter från Muurikka blir det ännu lite härligare.

Muurikka Pro Stekhällsset, 58 cm, stål finns i kategorin Utekök. Muurikka är ett av våra märken som säljs direkt av Bagaren och Kocken.

Läs mer…